'Maatwerksoftware is onbetaalbaar!'

U wilt graag dat software voor u werkt. En daarbij wilt u niet afgeleid worden door functionaliteit die u helemaal niet nodig heeft. De software moet het liefst de workflow’s volgen die al binnen uw bedrijf gehanteerd worden. Niets meer en niets minder. Intuïtief noemen we dat. 

Bedrijven die voor standaardsoftware kiezen komen er tijdens het gebruik ervan vaak achter dat op bepaalde afdelingen hun werkwijze afwijkt van wat gebruikelijk is binnen hun branche. En dat de standaard software niet aansluit bij hun bestaande bedrijfsprocessen. Ze komen dan voor een keuze te staan: pas ik de werkwijze aan of laat ik de software aanpassen? Of erger nog, neem ik het ongemak voor lief? Eigenlijk is geen van deze drie een goede optie.

Bij maatwerksoftware hoeft u niet te kiezen. U krijgt voor elke afdeling een op maat gemaakt stuk software, zodat er nog fijner gewerkt kan worden. Uw medewerkers krijgen zelfs plezier in hun werk omdat alles een stuk makkelijker gaat. Dit leidt uiteindelijk weer tot een hogere productiviteit.

Maar ja, de kosten van de software, dat is toch wel een dingetje! Maatwerk wordt vaak geassocieerd met onbetaalbare prijzen. Niet bij ons.

Wij maken maatwerksoftware voor standaardtarieven.

Hoe dat kan? Het geheim zit in de toepassing van het Application Framework. Waarin we standaard programmeerwerk hebben gecombineerd met maatwerk. Klik hier voor meer informatie hierover.

Bent u enthousiast over maatwerkprogrammering volgens onze werkwijze, neemt gerust contact met ons op.